МИНИ ПРЕСИТЕ – КРАСИВА НАВСЯКЪДЕ!

Нашите Цветове

Днешно време пресата е много повече от просто инструмент, с който можете да си изправите косата. Вече пресата се използва, за да оформите леки небрежни къдрици в косата, да я накъдрите цялата или просто да й придадете ефект като на чуплива коса. Основният инструмент за оформяне на прическа сега се предлага на пазара в най-различни разновидности. От желязни до керамични, от най-обикновени до дигитални, на Ваше разположение е голямо разнообразие от преси.
Мини пресите са последната иновация в областта, като предоставят изключително добро решение на проблема, който възниква при опаковането на багажа за почивка или бизнес пътуване. За тези, който се нуждаят от практична и качествена преса, за да сте винаги красива – ние Ви предлагаме нашите мини преси.

НАШАТА МИНИ ПРЕСА


Компактните размери на нашата мини преса 150 mm x 23mm x 35mm са огромното предимство на иновативния фризьорски инструмент. Без значение дали сте си вкъщи или в офиса, новата мини преса за секунди ще Ви помогне да си оформите прическа. А що се отнася до технологичните предимства на нашата мини преса – продуктът ни е фантастично съчетание от 100% керамични плочи и бързо и силно загряващ механизъм.
Мини пресите ни са идеални както за къси така и за дълги коси, изправят и оформят перфектно бретони, къдрят и най-важното – можете да я поберете дори и в най-малката женска чантичка. Малките, но практични керамични плочи, Ви предоставят безкрайни възможности като Ви позволятат като никога до сега да достигнете до самите корените на косата си. Къдрене или изправяне – със своите размери мини пресата е изключително лесна за използване.
Мини пресите ни са една стъпка напред към по-лесно, по-бързо и по-практично оформяне на прически. Напревете тази крачка с нас!
През месец май само за – 35лв.!!!

Advertisements

3 thoughts on “МИНИ ПРЕСИТЕ – КРАСИВА НАВСЯКЪДЕ!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s