Качественото, красивото и грозното удължаване на коса

Почти всеки от нас ще се съгласи, че дългата косата изисква прекалено много време за израстването й и прекалено много грижи при поддържането й. Понякога изглежда, че времето и усилията, които трябва да положим, са непосилни за нас. Най-лесният и моментален начин да се сдобиете с дълга коса е удължаването с кичури или треси от естествен косъм.

Demi Moore


Удължаването на косата стана популярно през изминалите няколко години, като много звезди започвайки с Мадона и Деми Мур та чак до Камерън Диаз прибягват до удължаване на косите си за по-разнообразен външен вид.
С помощта на клип ин метода – най-нашумелия напоследък начин за удължаване на коса – все повече и повече звезди и обикновени момичета и жени добавят треси и кичури от естествена коса за мигновена промяна на имиджа си.
Какво представляват тресите от естествена коса?
Много хора са любопитни относно материалите, които се използва за да създадат разнообразните на пазара удължения за коса. Отговорът обаче не е прост – тъй като косите могат да са направени както от 100% естествена коса така и от 100% синтетични материали или пък от смецица между двете и дори животински косми. В момента на пазара се предлагат удължения в почти всички цветове и в много разнообразни дължини.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s