CLIP-IN ТЕХНОЛОГИЯ

CLIP-IN технологията е най-практичният метод за удължаване и сгъстяване на коса, като не се изискват професионални умения и посещение във фризьорски салон за прикрепването й към Вашата собствена коса.

Към лентите естествена коса са пришити през няколко сантиметра, в зависимост от дължината на самата лента, клипове, което позволява на всяка жена и девойка бързо и лесно да постави и свали косата за удължаване. Огромното предимство на този метод  за удължаване на коса е, че Вашата собствена коса няма да се повреди или пострада по никакъв начин, тъй като не се пришиват или прикрепят кичури перманентно към косата Ви, а само когато Вие пожелаете за специален повод или празник  си я поставяте.

Зашитата 100 % естествена коса на лента – 100 гр, която можете да закупите при нас е предварително разделена на ленти, които за специално пригодени за задната и страчните части на главата Ви. Клипсове, които са прикрепени към кичурите, са  поставени, така че да са удобни на Вас и същевременно незабележими за другите . Можете да закупите от нашия електронен магазин по Ваш избор – оразмерени зашити естествени коси с поставени клипси – clips-in 15, clips-in 18, clips-in 20.
Нашият съвет при удължаване с клип-ин кичури е първо да оформите и стилирате Вашата собствена коса, след което удължената коса и едва накрая да пристъпите към прикрепянето на нашата естествена коса към Вашата. Абсолютно спокойно можете да носите косата на клипсове  целия ден дори и  през нощта, но Ви съветваме след като се приберете да я свалите, което не би Ви отнело повече от 2-3 минути.

Технологията клип-ин Ви предоставя  възможност за по-различна и по-разнообразна визия, винаги когато пожелаете, като същевременно е много надежден и издържлив метод за удължаване и сгъстяване на коса.

Реклами

2 thoughts on “CLIP-IN ТЕХНОЛОГИЯ

 1. Добър ден искам да ви попитам нещо относно това ваше предложение :
  5. Комплект от 7 части с прикрепени клипове, дължина 55 см, 70гр., чуплива

  Комплект 7 части – една лента с дължина 20 см за задна част на главата

  две ленти с дължина 16 см за задната част на главата

  две ленти с дължина 10 см за страничната част на главата

  две ленти с дължина 5 см за страничната част на главата

  Цветове : #01,1B,02,04,08,22,613

  Цена : 160 лв

  Как би било по одобно и по изгодно дали косата да е на кичури или на цели редове ?! И кичурите как точно се поставят не съм много на ясно с тези неща ако можете да ми обясните по подробно.

  Благодаря ви много !!
  Лек и успешен ден !!!

  • Здравейте, относно дали комплект или цяла треса – цялата треса е по-добрият вариант тъй като косата е почти два пъти по-голямо количество, а и можете да си оразмерите редовете според дължината на Вашия скалп, тоест няма да са Ви нито по-къси нито по-дълги редовете тъй като ще са разкроени спрециално за Вас.
   Разкрояването е много лесно, просто мерите по косата си и режете – тъй като ще забележите, че тресата е на съвсем малки кичурчета коса и между тях като отрежете няма да пада коса.
   А относно дали права или чуплива – права е много по добрият вариант тъй като лесно се чупи след като се изкъпе и лесно се изправя, а чупливата е доста трудна за поддържа и оформяне. Правата просто с пяна можете да я оформите в каквито желаете къдрици и малки и големи, а чупливата не се поддава лесно на оформяне.

   За повече въпроси можете пак да ни потърсите на емайл или номер 0876 077 074.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s